Cine suntem?

Suntem Partenerul tau in Resurse umane, de peste 13 ani in Romania si de 30 de ani in lume.

Avand sedii in orase principale din Romania, Germania, Franta, USA, China și Maroc am derulat cu precadere proiecte de consultanta si recrutare pentru sectorul de productie (in special industria automotive), dar am lucrat si pentru sectoarele de servicii (BPO, IT, legal) precum si pentru cel comercial. Gasim candidatul potrivit datorita expertizei in abordarea directa. De asemenea acoperim si alte nevoi in aria de Resurse Umane (training, coaching). Grupul EuroTriade ofera si servicii de coaching pentru manageri precum si pentru intreaga echipa.

Serviciile oferite de catre EuroTriade sunt bazate pe experienta si expertiza internationala acumulata de mai bine de 30 de ani, in roluri diverse, atat din postura de angajat in interiorul unei companii cat si din postura de consultant. Va oferim solutii gandite dintr-o perspectiva antreprenoriala, open-minded, cross-border. Cu EuroTriade, veti beneficia de consultanta HR de actualitate, care ia in considerare directiile globale si expertiza in pietele locale.

Atuu-ul nostru este promptitudinea, faptul ca lucram un numar limitat de proiecte in paralel si acordam atentie acestora, cream o relatie de comunicare si de parteneriat cu clientii nostri.

Am derulat proiecte de recrutare si consultanta in toate zonele Romaniei – Centru (Sibiu, Brasov, Tg Mures, Alba), Sud (Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Slatina etc), Nord-Vest (Cluj, Timisoara, Arad, Oradea), Est (Iasi).