Intrebari frecvente

Intrebare 1: Cui i se adreseaza acest website?
Raspuns 1: Se adreseaza atat persoanelor fizice care isi doresc un boost in cariera cat si persoanelor juridice, angajatori, care cauta solutii de management al resurselor umane.

Intrebare 2: De ce servicii online de HR?
Raspuns 2: Suntem o echipa entuziasta si deschisa spre noi tehnologii asa ca vedem online-ul ca o sursa nemarginita de posibilitati. Prin intermediul serviciilor noastre online de HR esti mai rapid si eficient.

Intrebare 3: Sunt persoana fizica, care sunt produsele de pe site care mi se adreseaza mie?
Raspuns 3: Produsele dedicate persoanelor fizice sunt afisate in sectiunea: Kit pentru Cariera.

Intrebare 4: Sunt persoana juridica, care sunt produsele de pe site care mi se adreseaza mie?
Raspuns 4: Produsele dedicate persoanelor juridice sunt afisate in sectiunea: Oferta pentru Angajatori.

Intrebare 5: Cum stiu cand trebuie sa imi schimb jobul?
Raspuns 5: Stim ca acest raspuns poate fi foarte subiectiv si personal. Noi am colectat pentru tine o serie de sugestii pe care ar trebui sa le iei in calcul. Nevoia de life-work balance, nepotrivirea cu seful ierarhic, nevoia de a gandi lucruri mai in profunzime, nemultumirea fata de tehnologiile/tool-urile cu care se lucreaza, diversitatea optiunilor de cariera nesatisfacatoare, rapotul efort, munca depus/beneficii sunt sub asteptari etc.

Intrebare 6: Cum stiu eu ca angajator ca am nevoie de ajutorul unei agentii de recrutare?
Raspuns 6: Ca Angajator vrei sa iei in cosiderare cea mai buna solutie pentru tine, iar o agentie de recrutare poate interveni constructiv atunci cand iti doresti o viteza de reactie supersonica la nevoile tale. Vezi mai multe aici.