Newsletter

Lumea se schimbă, tehnologia evoluează de la o zi la alta, iar rolul pe care munca îl are în viața noastră capătă alte semnificații. În acest context, să faci o schimbare în carieră sau să iei o decizie profesională importantă vine la pachet cu multe întrebări și căutări.

Am adunat peste 15 ani de experiență în recrutare și HR, timp în care am înțeles în profunzime ce funcționează și ce nu, care sunt nevoile esențiale din ambele tabere – angajatori și candidați – și care sunt cele mai valoroase lucruri pe care, dacă le-am pune cu toții în aplicare, am trăi o viață profesională cu mai mult sens.

A venit momentul să dăm mai departe această cunoaștere. Vrem să ajutăm cât mai mulți profesioniști din România să facă pasul spre „mai-binele” lor profesional, cu încrederea că știu ce fac.

Am creat PAȘI ÎN CARIERĂ by EUROTRIADE, singurul newsletter lunar de dezvoltare în carieră dedicat profesioniștilor din România și un punct de întâlnire lunar cu profesioniștii din România în care adunăm opinii, resurse, idei și recomandări despre subiecte precum orientarea în carieră, dezvoltarea personală și profesională continuă, management sau leadership.

Abonează-te mai ales dacă:

  • Ești un profesionist curios, care nu se oprește niciodată din învățat
  • Ai simțit pe pielea ta anxietatea unei schimbări profesionale
  • Ești în căutarea unei vieți profesionale care să te împlinească
  • Vrei să descoperi resurse, idei și recomandări de lecturi care să te ajute să faci următorul pas profesional

 

Abonează-te aici.