Testimoniale

Promovare directa
„E prima data cand interactiunea cu cineva din Resurse Umane nu m-a facut sa dau ochii peste cap, sa imi bag unghiile in carne si sa cant in gand "Elefantul Cici" numai ca sa nu rabufnesc! Am avut parte de o discutie deschisa, orientata pe nevoile mele, si fara BS-ul -din pacate- atat de raspandit in bransa. Ii recomand "strasnic" celor care vor sa isi refaca increderea in HR!!!".
(Bogdan G., >10 experienta in domeniul IT, dezvoltare si implementare)

„Promovarea Directa oferita de compania Eurotriade la un pret modic, prin discutia cu personal calificat si dedicat meseriei m-a ajutat in gasirea companiilor care recruteaza, mi-a depus CV-ul si raportul personal direct persoanelor care cauta colegi de echipa. Colaborarea a fost constructiva, discutia purtandu-se atat pe partea descoperirii punctelor forte din experienta mea profesionala, dar mai ales pe nevoile si dorintele mele de a creste profesional si de a gasi noi oportunitati de cariera.
De asemenea, am fost sustinut cu informatii, sfaturi si idei pe tot parcursul procesului de recrutare atat inainte de interviu, dupa interviu dar mai ales in momentul in care a trebuit sa iau o decizie finala. Recomand cu incredere acest tip de colaborare deoarece te ajuta sa gasesti mai repede direct persoanele care recruteaza si ai ajutor pe parcursul acestui proces de schimbare pe plan profesional.”
(Nicolae V., 14 ani experienta in domeniul automotive, inginer de proces si mentenanta)

„Multumesc echipei Eurotriade pentru sprijinul acordat in gasirea locului de munca dorit. Echipa Eurotriade a inteles de la bun inceput nevoia mea, a raspuns cu promptitudine intrebarilor mele si cel mai important mi-a oferit sfaturi esentiale. A fost un proces usor, am primit informatii referitoare la job-urile nou aparute din domeniul meu de activitate, am discutam fiecare job in parte si in final decideam daca este pentru mine sau nu. M-am simit sustinuta si ajutata in luarea celei mai bune decizii. Va multumesc!”
Oana

Editare CV
Iata ce spune un beneficiar recent al serviciului CV in lb Franceza:
„CV-ul imi place foarte mult, e foarte profesional, cu detalii dar ramane succint, lejer, usor de citit. M-a surprins faptul ca ai chef sa-l citesti. Eu nu mi-as fi putut inchipui ca poate incapea informatia fara sa arate aglomerat. Si e foarte bine ca a incaput in maxim 2 pagini. Cand l-am vazut am zis WOW! Chapeau!".
(Daniela Vincenzi, 14 ani experienta in domeniile financiar si logistica)

Webinarii
„Iti scriu pentru a-ti multumi si a te felicita, a fost o intalnire placuta iar informatiile transmise foarte utile. E interesant ca din cand in cand sa mai schimb „ochelarii“ iar acum am privit prin cei ai unui profesionist. Astept cu interes si alte intalniri.”
Laura Maris

„Webinarul a fost unul util, mi-a placut atitudinea pozitiva pe care ai abordat-o, aceea ca interviul este o experienta pozitiva, de cunoastere pentru ambele parti (una nemaintailnita in lumea HR pe care am avut eu ocazia sa o cunosc).
S-a simtit pasiunea ta pt HR, discursul a fost curat, clar si mesajul s-a inteles foarte bine.”
M.N